Изборна архива на изборите во Северна Македонија од 1990 година до денес

Изборна архива на изборите во Северна Македонија од 1990 година до денес е проект на Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје и Фондацијата Конрад Аденауер, претставништво во Република Северна Македонија, кој има за цел на едно место да ги собере сите достапни документи за изборните процеси во земјата од првите повеќе партиски парламентарни избори …

Изборна архива на изборите во Северна Македонија од 1990 година до денес Read More »